Leoni a luat locul fabricii Pirelli în Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Firma de componente auto Leoni, din Piteşti, şi-a transferat o fabrică în judeţul Gorj. Utilajele au fost mutate în fostul spaţiu în care îşi desfăşura activitatea firma Pirelli, care şi-a închis punctul de lucru din cadrul Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu. Pe lângă cei 200 de salariaţi preluaţi de la compania italiană, fabrica Leoni va avea în total aproximativ 500 de muncitori.

Cosmin Popescu, peşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că a fost deja semnat contractul de închiriere cu Parcul Industrial deţinut de instituţia pe care o conduce.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a mai spus că firma Leoni va începe recrutările de personal. Vor fi organizate puncte de recrutare în Târgu Jiu şi în Bumbeşti-Jiu. De asemenea, mai sunt necesare câteva modificări alte halei pe care investitorii au preluat-o în Parcul de la Bumbeşti-Jiu, iar în perioada următoare fabrica va începe să funcţioneze.

Firmele care îşi desfăşoară activitatea în parcuri industriale beneficiază de scutirea de la plata impozitelor şi a taxelor pe terenuri şi clădiri. Este o facilitate importantpă căutată de agenţii economici.

Share dacă ți-a plăcut!

Leave a Reply

Copyright Protect ! :)