Ion Popescu de la Drăguțești, cel mai pozitiv primar din județ. Are bani pentru investiții și pentru plata salariilor angajaților

Share dacă ți-a plăcut!

Ion Popescu, edilul localității Drăguțești este de departe cel mai pozitv primar din județ. Deși mãsura fiscalã adoptatã prin Ordonantã de Urgentã de Guvernul Tudose pune capac oricãrei dezvoltãri a administratiilor locale, întrucât primăriilor le vor fi luați banii de investiții, Ion Popescu, primarul din Drăguțești afirmă că numai cine nu este gospodar nu știe să se descurce. Pe lângă faptul că primarii nu vor mai putea să realizeze noi proiecte, nu vor avea bani nici pentru a le cofinanța pe cele care provin din fonduri europene. Ion Popescu, primarul din Drăguțești susține, însă că primarii nu ar trebui să se plângă de faptul că nu au bani, ci ar trebui să-i încurajeze pe cetățeni să fie optimiști.

În timp ce cei mai mulți primari din județul Gorj condamnă măsurile Guvernului și spun că, în lipsa unei rectificări bugetare riscă să nu-și mai poată plăti nici angajații pe final de an, la Drăguțești nici nu se pune problema de așa ceva.

În localitate, investițiile nu sunt în acest moment în pericol de a nu se mai realiza și se lucrează la foc automat pentru finalizarea acestora.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)