Ion Călinoiu va trebui să se mulţumească doar cu statutul de simplu membru, atunci când va reveni în partid, susține preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber

Share dacă ți-a plăcut!

Ion Călinoiu va trebui să se mulţumească, deocamdată, doar cu statutul de simplu membru al PSD Gorj, este opinia deputatului Mihai Weber, preşedintele executiv al organizaţiei judeţene. Weber este de părere că în timp se va decide în sânul filialei dacă se impune ca Ion Călinoiu să acceadă pe o funcţie de conducere, mai ales dacă acesta din urmă este decis să se implice activ în activitatea partidului.

Este de precizat că Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a anunţat că Ion Călinoiu a primit undă verde de la Liviu Dragnea să revină în rândul social-democraţilor.

Ion Călinoiu a a rămas fără calittatea de membru al PSD, când a decis să candideze independent la ultimele alegeri parlamentare. Preşedintele executiv al PSD Gorj a precizat că momentan Ion Călinoiu nu a revenit în partid. Este nevoie ca acesta să depună o adeziune care va fi analizată.

Deputatul de Gorj mai declară că prin revenirea lui Călinoiu în PSD nu este pusă în pericol alianţa cu ALDE, aşa cum sugera senatorul ALDE Scarlat Iriza.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)