Începe ”Luna Curățeniei” la Târgu Jiu

0
419

Autoritățile locale din Târgu Jiu se pregătesc pentru curățenia generală. Luna Martie a fost declarată Luna Curățeniei, iar reprezentanții municipalității vor mobiliza 80 de angajați ai Edilitara, dar și beneficiari ai ajutorului social care vor avea grijă ca orașul să fie înfrumusețat în perioada următoare.

Săptămâna viitoare va începe curățenia generală în Târgu Jiu. Autoritățile locale vor demara Luna Curățeniei. Acțiunile desfășurate în parcuri, pe străzi și în cartierele din municipiu se vor desfășura cu ajutorul angajaților Edilitara dar și al cetățenilor care primesc ajutor social. 80 nde angajați ai Edilitara vor fi mobilizați începând cu data de 15 Martie să igienizeze orașul.

Autoritățile locale fac apel și la asociațiile de proprietari să participe la activ la acțiunile Primăriei. În Luna Curăţeniei, respectiv luna Martie, pe lângă salubrizare şi igienizare, prioritare vor fi şi reparaţiile drumurilor din municipiu după trecerea iernii, refacerea marcajelor rutiere și curățenia în zonele verzi.

Rewprezentanții municipalității dau asigurări că la sfârșitul lunii Martie, orașul lui Brâncuși va fi mai vesel și mai curat.