Începe Festivalul Concurs al Cântecului Popular Românesc „Maria Lătăreţu”

Share dacă ți-a plăcut!

În această săptămână debutează la Târgu Jiu Festivalul Concurs al Cântecului Popular Românesc „Maria Lătăreţu”. În zilele de marţi şi miercuri vor avea loc spectacole susţinute de Şcoala Populară de Artă prin Ansamblul Maria Lătăreţu şi Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului „Doina Gorjului”, a precizat că marţi vor concerta soliştii Şcolii Populare de Artă care au invitaţi din Maramureş, iar miercuri cei ai Ansamblului „Doina Gorjului”, cu invitaţi din toate zonele ţării. Joi va avea loc Gala laureaţilor, ediţia din 2018 a festivalului fiind  dedicată Anului Centenar.

După festivitatea de acordare a premiilor, în cadrul festivalului  este programat și un spectacol extraordinar, susținut  de Petrică Mâţu Stoian, Maria Loga, Ion Ghiţulescu, dar şi alţii interpreţi îndrăgiţi.

Spectacolul nu va mai fi susţinut la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, așa cum s-a întâmplat la ediția trecută. Anul acesta festivalul va fi găzduit de Complexul Hotelier Brâncuși de lângă Parcul Central. Bugetul pentru organizarea manifestării este de 150.000 de lei, a anunțat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului „Doina Gorjului” .

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)