Începe evaluarea directorilor din Primăria Târgu-Jiu. Unii dintre aceștia, printre care și Marian Rotaru, şi-ar putea pierde funcţiile

Share dacă ți-a plăcut!

Începe evaluarea tuturor directorilor şi a funcţionarilor publici din Primăria Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a anunţat că legislaţia a fost modificată la începutul acestui an şi autorităţile pot realiza mai uşor evaluări pentru tot personalul din instituţii. Marcel Romanescu are la dispoziţie trei luni ca să evalueze funcţionarii publici şi să ia decizii în funcţie de calificativele pe care aceştia le vor primi.

Vor intra la evaluare inclusiv funcţionarii cu funcţii de conducere. Şi personalul contractual a fost supus evaluării, după cum a menţionat primarul din Târgu Jiu. De asemenea, legea le permite acum primarilor să ia decizii cu privire la demiterea unor directori, în funcţie de rezultatele evaluării şi activităţii periodice.

Marcel Romanescu a lăsat să se înţeleagă că vor fi luate măsuri cu directorii care au avut probleme. Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Marian Rotaru, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu Jiu. Rotaru a fost acuzat că în două rânduri a afectat imaginea instituţiei, dar a scapat basma curată după ce a trecut prin Comisia de Disciplină.

Edilul a precizat că legislaţia îi permite în prezent să îi evalueze direct pe directorii direcţiilor din Primăria Târgu Jiu. În rest, evaluările se vor realiza pe cale ierarhică, la fel ca şi până acum.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)