Gorjul rămâne codaş la aplicarea legilor fondului funciar. Prefectul anunţă modificări de anul viitor

Share dacă ți-a plăcut!

Judeţul Gorj rămâne codaş în ceea ce priveşte aplicarea fondului funciar, respectiv eliberarea titlurilor de proprietate. Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că de anul viitor vor exista schimbări din acest punct de vedere. Vor fi modificate proceduri şi vor avea loc şi rotiri de cadre, pentru a împiedica plafonarea funcţionarilor care răspund de anumite zone.

Prefectul de Gorj a mai spus că nu este gata nici raportul Corpului de Control al ministrului Afacerilor Interne, care a derulat verificări la Prefectura Gorj cu privire la modul de aplicare a legilor fondului funciar.

Florescu susţine că şi-a dat seama că sunt multe lucruri care funcţionează greoi şi în anumite situaţii se impun modificări majore pentru a debloca eliberarea titlurilor de proprietate. Anumite legi sunt stufoase şi pe alocuri inaplicabile în unele situaţii din Gorj, mai spune prefectul

Ciprian Florescu a mai declarat că vestea bună este că judeţul Gorj nu este chiar pe ultimul loc la nivel naţional şi sunt şanse să mai urce în clasament. Prefectul recunoaşte că Gorjul se află în a doua jumătate a clasamentului judeţelor codaşe.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)