Gorjul are secretar de stat în Ministerul Culturii

Share dacă ți-a plăcut!

Social democratul Mihai Alexandru Gherghe a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale. Numele acestuia a fost vehiculat în ultimele zile, însă începând cu 19 martie, numirea este oficială.

Consilierul local Mihai Gherghe, proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Culturii, promite că va face treabă din poziţia pe care o ocupă. Mihai Gherghe a anunţat că îşi va duce la bun sfârşit misiunea din minister, în departamentul unde a fost numit. Alesul local declară inclusiv că va încerca să promoveze în lume cultura românească.  Mihai Gherghe a beneficiat de susținerea noului președinte al PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, cel care l-a și propus pentru postul de secetar de stat. Acesta susține că a primit cu bucurie vestea că a fost numit în funcția respectivă și își propune să facă treabă în ministerul Culturii.

Propunerea ca Mihai Gherghe să ocupe un post de secretar de stat în Ministerul Culturii a fost criticată în aceste zile în spațiul public, mai ales că acesta a ocupat până acum funcția de președinte al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „ADIA”, funcție care nu avea nicio legătură cu domeniul culturii, unde va activa de acum înainte.

În Consiliul Local Târgu-Jiu, locul lui Mihai Gherghe, după numirea în Ministerul Culturii, va fi luat de omul de afaceri Marius Predescu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)