Gorjean mort în condiții suspecte în Olanda

0
767

Un tânăr de 28 de ani din Bumbești Jiu a murit în condiții suspecte în Olanda. Pentru a elucida misterul morții acestuia, anchetatorii au luat în calcul două ipoteze. Fie și-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe un pod, fie a fost ucis de mai mulți indivizi din Polonia cu care ar fi avut o altercație. Rafael Alberto Vulpe a plecat de mai mulți ani în străinătate pentru un trai mai bun. Acesta lucra în domeniul construcțiilor, iar în olanda s-a stabilit de doar câteva luni. Pe 2 iulie, tânărul a fost găsit mort în localitatea Maastricht.  Pentru a putea repatria trupul neînsuflețit al lui Rafy, așa cum îi spuneau prietenii, rudele fac apel la gorjenii cu suflet mare care vor să îi ajute.

„Apelăm cu durere, atât la cei apropiaţi, cât şi la cei care l-au cunoscut sau nu pe Rafy. Din păcate, el nu mai este printre noi, a ales alt drum. Un drum poate mai bun pentru el. Rafy a decedat pe data de 02.07.2018 în Maastricht, Olanda, şi nu se ştie încă cauza decesului. Familia are nevoie de noi toţi pentru repatrierea trupului şi aducerea acestuia acasă. Orice donaţie, oricât de mică îi va ajuta”, se arată în apelul făcut de apropiații tânărului.

O campanie de strângere de fonduri a fost deja lansată pe Facebook, iar cei care vor să ajute familia îndurerată pot dona în contul deschis în lei  :

Carton :”RO90RNCB0723129612480002 pe numele
CIONTU DIANA MARICICA, la BCR”.