Fost ministru în Cabinetul lui Ponta, vizită la Târgu-Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Ioana Petrescu, vicepreşedinte al Pro România şi fost ministru al Finanţelor în Guvernul Ponta a fost prezentă astăzi la Târgu-Jiu pentru a sta de vorbă cu cetățenii, în vederea strângerii de semnături pentru susținerea listei de candidați la alegerile europarlamentare. Deja filiala Gorj a Pro România a reușit să strângă  până acum peste 3.000 de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Ioana Petrescu a mărturisit că se află pentru prima dată în orașul lui Brâncuși, aceasta făcând pasul către Pro România în urmă cu aproape un an. Într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, Ioana Petrescu și-a arătat îngrijorarea cu privire la amânarea bugetului de stat pe 2019, dar și în ceea ce privește ordonanța 114, care se referă la instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare.

Filiala Gorj a Pro România a strâns în ultimele zile peste 3.000 de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi la alegerile europarlamentare. În centrul oraşului a fost instalat și un cort, unde o echipă de la Pro România strânge semnături de la cetăţenii oraşului. Deputatul de Gorj, Alin Văcaru, reprezentant al Pro România, a declarat că este mulţumit de numărul de semnături strânse, dar şi de modul în care partidul este perceput de către cetăţeni.

Victor Ponta, președintele Pro România, a anunțat recent la Târgu-Jiu că va deschide lista de candidaţi ai partidului la alegerile europarlamentare, dar nu se va duce la Bruxelles. Ponta a spus atunci că vrea doar să se implice în lupta din campanaia electorală și că practic, primul candidat din partea ProRomânia care va merge în Parlamentul European va fi Corina Creţu, comisarul european pentru Politica Regională.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)