Firma Expert Petroleum de la Ţicleni nu va mai disponibiliza angajaţi

0
631

Constantin Radu, primarul din Ţicleni, a anunţat că activitatea economică a firmei Expert Petroleum din oraş, s-a stabilizat şi nu vor mai avea loc disponibilizări. Edilul a precizat că a discutat cu şefii companiei pentru preluarea unui parc de tractoare. Documentaţiile sunt în lucru şi se lucrează la transferul bunurilor respective către autorităţile locale. Constantin Radu a menţionat că activele preluate vor fi folosite pentru amenajarea unei fabrici de tractoare cu 100 de angajaţi.

Primarul din Ţicleni a mai declarat că preluarea clădirilor de la Expert Petroleum ar putea avea loc luna viitoare. Conform edilului preluarea bunurilor ar urma să fie făcută în mod gratuit. Mai sunt de rezolvat câteva probleme cu unii locatari din baza respectivă, dar primarul susţine că există soluţii pentru mutarea persoanelor respective.

Expert Petroleum a preluat activitatea petrolieră de la Ţicleni de la firma Petrofac. În momentul respectiv existau 800 de salariaţi, însă au mai avut loc disponibilizări între timp.