Filip, scrisoare către ministrul Anton Anton

Share dacă ți-a plăcut!

Robert Filip nu renunță la lupta cu cei din conducerea CE Oltenia privind depozitul de cărbune de la Cariera Roșia. Chiar dacă a ieșit în stradă cu peste 2000 de oameni și au protestat împotriva redeschiderii depozitului, lucrurile au rămas la fel. Deja depozitul a fost pus în funcțiune, iar locuitorii orașului sunt nevoiți să suporte praful de cărbune care pe mulți dintre ei i-a și îmbolnăvit. Filip s-a declarat, în continuare, neîncrezător în promisiunile celor care se află la conducerea CE Oltenia.

„Am văzut că au răspuns prin aceleaşi minciuni şi continuă să fie mincinosul de serviciul, domnul Sorin Boza. S-a bătut cu pumnul în piept că e nevoie de acest depozit atâta timp cât ei au vândut cărbune şi cât n-au fost în stare să facă demersurile pentru celălalt depozit de cărbune. Am văzut că în ziua când am făcut noi protestul, au făcut demersuri pentru depozitul de la Işalniţa, dar suma s-a dublat şi am mai văzut că această minciună persistă şi încă mint ministerul”, a precizat Robert Filip.

Mai mult, edilul din Rovinari i-a trimis și o scrisoare ministrului Energiei, Anton Anton în speranța că va reuși să rezolve problema.

„Nu poţi să spui cu atâta minciună şi nepăsare că la anul terminăm, suntem serioşi, depinde ţara de aşa ceva când voi aţi vândut cărbune şi acele contracte pentru mutarea acelor echipamente şi pentru terminarea noului depozit sunt semnate de către domnul Boza şi au perioadă de un an de zile. Le-au semnat acum două-trei luni şi spui că vei muta la anul, în martie, depozitul. Cât poţi să fii de mincinos? Am trimis o scrisoare domnului ministru şi sper să vadă cineva că aceşti oameni sunt rău intenţionaţi, şi nu noi. Eu le-am transmis la Bucureşti minciunile celor de la CEO. Ei fac din această companie doar business, foloase personale şi cercuri de interese şi aruncă pe mine. Eu nu sunt vinovat cu nimic, eu susţin activitatea celor de la CEO. Aştept un răspuns. Vreau să rezolv problema care mă doare pe mine. Nu vreau să trăim în praf şi în cărbune din cauza unor incompetenţi”, a fost mesajul primarului din Rovinari.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)