Excursie pentru copiii din Centrul de Zi

Share dacă ți-a plăcut!

Bucurie mare pentru copiii din Centrul de Zi din Târgu Jiu. Conducerea instituției i-a răsfățat, și anul acesta, cu un week-ends de neuitat, într-un loc de poveste. Supravegheați de îngrijitoarele din cadrul centrului, micuții s-au distrat pe cinste pe pârtiile din Rânca. Vremea frumoasă i-a făcut să uite, preț de câteva ore de problemele din cadrul familiilor de unde provin. 13 copii au petrecut sfârșitul de săptămână la munte.

 

A devenit deja o tradiție pentru conducerea Centrului Maternal din Târgu Jiu să-i răsfețe pe copiii cu care soarta nu a fost tocmai blândă. Și anul acesta, micuții au beneficiat de o zi de distracție pe pârtiile din zona montană Rânca. 15 copii, dintre cei 23 cazați în centru s-au bucurat din plin de zăpadă, restul copiilor nu au putut să meargă la săniuș fiind bolnavi de gripă. În tot acest timp, cei mici au fost supravegheați de asistentele din cadrul unității.

Și surprizele nu se opresc aici. În perioada următoare, copiii din Centrul de zi vor beneficia și de excursii la Alba Iulia cât și la Vâlcea. De asemenea, la vară copiii vor merge câteva zile, în tabără, la mare.

În prezent, în Centrul Maternal și Centrul de Zi din Târgu Jiu sunt cazați 23 de copii.

 

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)