După demisia din Biroul Politic al PNL Târgu-Jiu, Vâlceanu i-a interzis lui Mihai Paraschiv să mai facă declarații publice

0
439

După aranjamentele din Biroul Politic al PNL Târgu-Jiu, în urma cărora Mihai Paraschiv a pierdut funcția de prim-vicepreședinte, șeful organizației județene Dan Vâlceanu i-a interzis acum consilierului municipal să mai facă declarații publice în numele partidului. Mihai Paraschiv susține că a aflat cu stupoare astăzi că Vâlceanu a ordonat retragerea sa de pe lista de comunicatori ai partidului, interzicându-i liberalului să nu mai dea niciun fel de declarații presei. În ciuda acestui lucru, Paraschiv susține că nu a fost informat în mod direct cu privire la acest aspect și a aflat din alte surse de măsura luată de Vâlceanu împotriva sa. Liberalul consideră drept revoltător faptul că i se interzice acum și dreptul de a vorbi, în condițiile în care a fost târât în mod gratuit în această mascaradă chiar de către liderii partidului.

Consilierul municipal, Mihai Paraschiv susține că a încercat să ia legătura astăzi cu Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj pentru a-i cere explicații, însă acesta nu îi mai raspunde la telefon. Paraschiv susține că face în continuare parte din echipa primarului Marcel Romanescu pe care îl va sprijini și de acum înainte ori de câte ori va fi nevoie.