Două accidente cu victime într-o singură zi

Share dacă ți-a plăcut!

Două evenimente rutiere, soldate cu victime, au avut loc ieri pe raza județului Gorj. Din fericire, persoanele implicate în accidente au suferit leziuni ușoare și se află în afara oricărui pericol. Polițiștii gorjeni avertizează cu privire la respectarea regulilor de circulație.

Ieri, 12 martie, polițiștii gorjeni au avut parte de două evenimente rutiere soldate cu victime.  Prima sesizare a fost făcută chiar de angajații Spitalului Județean Târgu Jiu, care au transmis autorităților că o persoană s-a prezentat la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce ar fi suferit un accident rutier. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, din comuna Drăguțești, nu s-a asigurat corespunzător în momentul în care a părăsit drumul comuna Dâmbova. Momentul în care a efectuat virajul la stânga a fost cu ghinion pentru tânăr, deoarece a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un cap de pod și de gardul unei locuințe. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a suferit leziuni ușoare.

” În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a fratelui conducătorului auto, de 20 ani, din aceeași localitate, care era pasager pe scaunul din dreapta față. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ ”, a transmis Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri, o femeie, în vârstă de 40 de ani, a fost implicată într-un accident rutier, pe raza comunei Scoarța, intrând în coleziune cu un alt autoturism. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de înrijiri medicale, acuzând dureri la nivelul unui picior.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, aceștia au identificat și cel de-al doilea autoturism implicat în accident, fiind găsit abandonat pe un drum comunal din Scoarța. Polițiștii au stabilit ca autoturismul aparține unui bărbat din localitate, acesta nefiind găsit la domiciliu” , a anunțat Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii avertizează că cetățenii trebuie să respecte regulile de circulație pentru a nu se pune în pericol pe ei sau pe ceilalți participanți la trafic. Aceștia recomandă să nu folosim telefonul mobil la volan, să adaptăm viteza la particularitățile de drum și de trafic și să nu efectuăm depășiri neregulamentare. Polițiștii acționează zilnic pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)