Deși se va afla în concediu, prefectul de Gorj speră să nu apară violenţe la mitingul PSD organizat sâmbătă la Târgu Jiu

0
259

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că îşi doreşte ca mitingul PSD de sâmbătă să se desfăşoare fără evenimente deosebite. Acesta se va afla în concediu de odihnă, începând de mâine, însă afirmă că la Prefectură se vor afla colegii săi pentru a preîntâmpina orice  incinente care ar putea să apară. De asemenea, forţele de ordine vor monitoriza manifestanţii pentru ca lucrurile să nu degenereze, dacă în piaţă vor sosi nu numai simpatizanţi sau activişti ai PSD Gorj. Este vorba de un miting pentru susţinerea Guvernului Tudose.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, organizatorii mitingului vor avea posibilitatea să autorizeze mitingul, depunând o solicitare la comisia de specialitate din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Ciprian Florescu a menţionat că forţele de ordine vor fi prezente în centrul oraşului chiar dacă protestul nu va primi autorizaţie. În opinia prefectului, Comisia nu va aproba organizarea mitingului. Cu toate acestea mai mulți social-democraţi fac parte din conducerea Primăriei Târgu Jiu. Este vorba viceprimarii Aurel Popescu şi Adrian Tudor. Aurel Popescu se numără chiar printre organizatorii mitingului, acesta fiind  președintele PSD Târgu Jiu.