Denisa Șuță : “Moșoiu nu are adeziune la PNL”

Share dacă ți-a plăcut!

Vasile Moșoiu nu a revenit în PNL, a declarat astăzi vicepreședintele liberal, Denisa Șuță care a precizat că pentru a fi din nou membru de partid, acesta va trebui mai întâi să își depună adeziunea. În presa locală s-a precizat faptul că social-democratul, Vasile Moșoiu ar fi revenit în PNL, ba mai mult că ar fi fost direct instalat președinte al PNL Drăguțești. Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, neagă, însă acest lucru și spune că doar s-a pus în discuție posibilitatea ca Vasile Moșoiu să revină în partid. La ultima ședință a Biroului Politic Județean liberalii  doar și-au dat votul de principiu pentru ca acesta să se întoarcă în rândurile liberalilor, susține Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

După ce adeziunea lui Vasile Moșoiu va trece la vot în forurile de conducere ale partidului și va îndeplini condițiile statutare, acesta poate fi din nou considerat membru al PNL, mai spune Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj. Nu se știe, însă dacă acesta va prelua și conducerea Organizației PNL Drăguțești.

Vasile Moșoiu a trecut la PSD în primăvara acestui an când a preluat și conducerea Organizației de la Drăguțești. Edilul a condus cu mână de fier organizaţia locală din Drăguţeşti şi a generat numeroase nemulţumiri. Acesta a venit cu propunerea de înlăturare din organizaţie a unor membri vechi. În plus, a şi pierdut alegerile în comună şi a fost dat afară din partid. Vasile Moşoiu a ieşit din administraţie pe uşa din dos, nemaiputând să ocupe funcţii publice pentru o perioadă de 3 ani, ca urmare a unei condamnări definitive. Moşoiu şi-a găsit foarte repede partid de fiecare dată, având în vedere că este om de afaceri şi deţine un capital consistent.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)