“Demisia lui Paraschiv din Biroul Politic al PNL Târgu Jiu, un act unilateral, de voință”, susține consilierul județean, Gheorghe Orzan

0
374

După demisia lui Mihai Paraschiv din Biroul Politic al PNL Târgu-Jiu,  mare parte dintre colegii săi refuză să comenteze pe marginea deciziei acestuia sau a motivelor care au dus la o astfel de hotărâre. Mihai Paraschiv a demisionat aseară din Biroul Politic al PNL Târgu Jiu, rămânând simplu membru de partid și consilier municipal. Paraschiv a luat această decizie după ce cu o zi înainte au fost alegeri pentru funcția de prim-vicepreședinte, pe care le-a pierdut. Funcţia a fost câştigată în cele din urmă de Victor Pîrvulescu . Mihai Paraschiv a considerat că totul a fost o mascaradă, fiind propus să candideze de aceiași oameni care mai apoi l-au trădat și au oferit pe tavă funcția unui liberal mai puțin cunoscut.

Consilierul județean, Gheorghe Orzan nu crede, însă acum că demisia lui Paraschiv din biroul municipal ar putea afecta în vreun fel activitatea partidului.

“Demisia lui Mihai Paraschiv din Biroul Politic al PNL Târgu Jiu, un act unilateral, de voință”, mai spune  consilierul județean, Gheorghe Orzan care nu a dorit să comenteze pe marginea deciziei acestuia de a demisiona din funcția respectivă.