Dascăli de 1 și 3 în Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Dezastru la examenul de Titularizare. Peste 90  de dascăli gorjeni care vor să prindă un loc la catedră au luat note de 1, 2 și 3. Și mai grav este însă faptul că cele mai multe dintre  notele dezastruoase au fost obținute de candidați la Limba și literatura română. Un singur cadru didactic a reușit să obțină media 10.

Rata notelor peste 7 ,înainte de contestaţii, obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă a concursului de Titularizare 2018 la nivelul județului Gorj este de 42,41 %. Din totalul de 382 de lucrări, două au fost anulate în centrele de evaluare din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs. Un singur candidat a obținut nota 10, alți 162 au obținut note între 7 și 9,99 și 285 de candidați au obținut note între 5 și 6,99. Alți 95 de candidați înscriși la nivelul județului Gorj au obținut note între 1 și 4,99.

Rezultatele finale, după contestații se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul titularizare.edu.ro în data de 24 iulie. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7  atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5  atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)