Dan Vâlceanu:Parlamentarii de Gorj au ocazia să demonstreze că vor binele cetățenilor și să voteze moțiunea împotriva ministrului Muncii

0
307

Săptămâna viitoare parlamenentarii PSD de Gorj au ocazia să demonstreze dacă vor sau nu binele cetățenilor. Afirmația îi aparține deputatului PNL, Dan Vâlceanu care susține că luni va fi votată în Parlament moțiunea liberalilor împotriva actualului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. În cazul în care moțiunea nu va fi votată de parlamentarii de Gorj va însemna că acestora nu le pasă de oameni și  vor să fie părtași la abuzurile săvârșite de ministrul Muncii. De asemenea, liberalii gorjeni au făcut un apel astăzi la cetățenii afectați de Revoluția Fiscală să vină la sediul PNL și să depună dovezi cu veniturile diminuate de pe urma măsurilor aberante luate de guvernanți.

Moțiunea de cenzură a PNL împotriva ministrului Muncii  va fi citită luni în Parlamentul României, atunci când și aleșii de la Gorj vor avea ocazia să facă un bine populației. În cazul în care nu vor vota moțiunea, este clar că aceștia nu acționează în sprijinul cetățenilor care i-au trimis în Parlament, mai spune deputatul liberal, Dan Vâlceanu.