Crimă înfiorătoare în comuna Bălești. O polițistă și-a ucis mama și fiul de doar 6 luni

Share dacă ți-a plăcut!

Crimă înfiorătoare în comuna Bălești. O polițistă și-a împușcat mama și bebelușul de doar șase luni iar apoi s-a sinucis. Femeia a comis crimele cu arma soțului, și el polițist la Mătăsari. De altfel, el a fost cel care a făcut descoperirea macabră. Procurorii încearcă acum să elucideze misterul, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru omor calificat.

Adela Lăpădat în vârstă de 33 de ani, lucra de 12 ani ca agent la Poliţia Transporturi Feroviare din Targu-Jiu, însă de mai bine de un an intrase în concediu maternal. Femeia locuia împreună cu soţul ei şi băieţelul lor, de 6 luni, la socrii ei, în comună Băleşti.Seara trecută femeia a recurs la un gest desprins parcă din filmele de groază. A luat arma din dotare a soțului, și el tot agent de poliție și și-a împușcat mortal mama, aflată în acel moment în vizită, dar și bebelușul în vârstă de doar șase luni, apoi s-a sinucis. Pe micuț l-a împușcat de două ori în cap, iar când polițiștii au ajuns la fața locului, acesta încă mai respira. Copilul a fost transportat la UPU Târgu Jiu. Minute în șir medicii au încercat să-i salveze viața, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, bebelușul a decedat. Descoperirea macabră a fost făcută de soţul femeii, care fusese plecat la cumpărături. Poliţista a fost găsită căzută, lângă uşa de la intrarea în locuinţă, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat. Mama ei, Elena Lăpădat, avea 54 de ani și era secretara directorului de la Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu.Vecinii femeii sunt șocați de cele întâmplate și spun că nu își imaginează ce a împins-o pe Adela să recurgă la acest gest.

Surse din anturajul poliţistei au precizat că Adela Maria suferise o depresie extrem de gravă în urma naşterii. Polițiștii au precizat că femeia a fost testată psihologic ultima dată în luna mai anul trecut, înainte de a intra în concediu maternal.

Procurorii din Târgu Jiu încearcă acum să elucideze misterul înfiorătoarei crime de la Bălești. Poliţistul deţinea pistolul cu care au fost comise crimele la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuinţa acestuia, la începutul acestui an. Mama ei, Elena Lăpădat, avea 54 de ani și era secretara directorului de la Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Criminaliștii au revenit în această dimineață la fața locului pentru a continua cercetările.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)