Costurile cu încălzirea Stadionului Municipal pe timp de iarnă nu se cunosc deocamdată. Acesta vor fi suportate de Primăria Târgu-Jiu

0
328

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că municipalitatea va asigura din bugetul local fondurile necesare pentru întreţinerea Stadionului Municipal în perioada de iarnă. Este vorba de furnizarea agentului termic, astfel încât baza sportivă să fie încălzită, iar lucrările să nu se deterioreze.

Potrivit lui Aurel Popescu, primăria şi-a asumat obligaţia să asigure o temperatură ambientală corectă, pentru ca arena să nu aibă de suferit din cauza gerului. Lucrările sunt finalizate, după cum a precizat viceprimarul Popescu, însă baza nu este încă funcţională.

Potrivit presei locale, a fost vehiculată suma de 10.000 de lei pe zi în ceea ce priveşte costurile cu întreţinerea pe timp de iarnă a Stadionului Municipal. Viceprimarul Aurel Popescu a spus că sunt doar estimări şi chiar exagerări. Urmează că reprezentanţii municipalităţii să facă un calcul al costurilor cu încălzirea spaţiilor de la stadion.