Copil de 5 ani, mușcat de maidanezi la Motru

Share dacă ți-a plăcut!

Situație scandaloasă la Motru. Mai multe imagini cu un copil mușcat de mână de un câine maidanez au devenit virale pe internet și au stârnit reacții dure, atât din partea locuitorilor municipiului cât și din partea unui procuror care își desfășoară activitatea la Tribunalul Gorj. Oamenii sunt revoltați că atât în plină zi cât și la miezul nopții, haite de maidanezi umblă nestingheriți pe străzile din oraș. Cetățenii spun că patrupedele sunt văzute destul de des în apropierea școlilor din municipiu și se tem pentru siguranța copiilor lor.

Primarul Gigel Jianu a precizat că de vină pentru această situație sunt unii dintre cetățenii care iubesc animalele și îi împiedică pe hingheri să își facă treaba. Mai mult, aceștia ar fi ajuns să-I și agreseze pe lucrătorii de la ecarisaj care vin să adune maidanezii.

Edilul din Motru s-a gândit și cum poate stopa acest fenomen. Primarul Gigel Jianu vrea să-i recompenseze pe cei care aduc dovezi potrivit cărora alte persoane aduc câini la Motru. Acesta a precizat că în mai puțin de doi ani,  peste 300 de maidanezi au fost adunați de pe străzile din oraș. Mai mult, acesta vrea să găsească o modalitate legală pentru a-I sancționa pe cei care se opun ridicării câinilor fără stăpân de  pe străzile din oraș. Padocul din Motru are o capacitate de maxim 70 de locuri.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)