Contre Morega-Ion Călinoiu. “DJ 671, bătaie de joc la adresa gorjenilor”, susține președintele IAIPP. „Gropile sunt pentru Morega să dea în ele”, susține fostul șef al județului

0
324

Imagini incredibile cu un drum județean din Gorj au ajuns virale pe internet. DJ 671 Apa Neagră- Padeș-Valea Mare se află într-o stare deplorabilă. Dan Ilie Morega, fost deputat și prefect al județului  a postat pe pagina sa de socializare imaginile cu drumul care arată ca după bombardament. Morega spune că principalul vinovat de această situație este fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, pe care îl acuză că a atribuit contracte de 44 de milioane de euro unor firme de casă pentru întreținerea și repararea drumurilor  în detrimentul Întreprinderii de Drumuri și Poduri, iar lucrările au fost făcute în bătaie de joc.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analize și Investigații Publice și Politice Gorj îl acuză pe Ion Călinoiu că a distrus județul din punct de vedere economic. Acesta a precizat că Gorjul se poate redresa doar prin intermediul turismului, iar la ora actuală, județul nostru este ultimul județ din România în ceea ce privește numărul de turiști.

La scurt timp a venit și replica lui Ion Călinoiu la acuzațiile aduse de Dan Ilie Morega.