Contracte de finanţare pentru reabilitarea a două drumuri judeţene

0
422

Autorităţile judeţene urmează să semneze contracele de finanţare pentru reabilitarea şi modernizarea a două drumuri. Este vorba de şosele aflate în administrarea Consiliului Judeţean Gorj.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a declarat că mâine se va afla la  Ministerul Dezvoltării pentru a face ultimele verificări înainte de finanţarea contractelor pentru drumurile judeţene Vlăduleni – Ioneşti, respectiv Arcani – Câmpofeni – Runcu. Ambele au fost acceptate spre finanţare în cadrul PNDL 2.

Şeful Consiliului Judeţean Gorj a precizat că după ce vor fi semnate contractele de finanţare, respectiv în acest an, se va trece la organizarea licitaţiei, respectiv proiectare şi execuţie, pentru cele două tronsoane de drum judeţean.

Cosmin Popescu a mai spus că documentaţia pentru modernizarea altor două drumuri judeţene se află la Ministerul Fondurilor Europene şi că urmează să fie întocmite graficele pentru contractele de finanţare. Fondurile pentru reabilitarea celor două şosele vor fi asigurate în cadrul Programului Operaţional Regional.