Contract cu un prestator de servicii pentru analize RMN pentru pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu

0
397

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu nu va mai putea asigura în perioada următoare analize RMN. De câteva zile a început demontarea vechiului aparat pentru amenajarea corespunzătoare a spaţiului respectiv. Aici va fi adus în data de 20 aprilie un aparat RMN nou.

Echipamentul va fi trimis de Ministerul Sănătăţii şi a fost achiziţionat printr-un program finanţat de către Banca Mondială.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, instituţie ce administrează Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, a spus că în perioada în care nu va exista un aparat RMN la unitatea medicală, serviciile vor fi asigurate de un operator privat. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj au trimis cereri de ofertă către prestatori din Gorj, Hunedoara şi Dolj. Vor fi selectate serviciile cele mai ieftine de care să beneficieze pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu va fi trimis şi un computer tompgraf performant, achiziţionat de Ministerul Sănătăţii, tot cu bani de la Banca Mondială.