Consilierul municipal Cristian Toader Pasti, critici la adresa șefilor din PSD Gorj

0
458

Consilierul municipal Cristian Toader Pasti i-a criticat astăzi pe liderii PSD Gorj, Florin Cârciumaru și Mihai Weber pentru lipsa de implicare în obținerea posturilor de secretari de stat din ministere. Cu toate acestea,  Pasti susține că încă mai speră să fie numit  pe un post de secretar de stat. Pasti era favorit pentru o funcţie în Ministerul Economiei. Nemulţumit de faptul că numirea nu a mai avut loc, reprezentantul PSD lasă să se înţeleagă faptul că liderii PSD Gorj trebuie să se zbată mai mult pentru organizaţia judeţeană.  Pasti dă exemplul filialelor din Moldova care au primit posturi de secretari de stat şi un post de ministru, în urma unui turneu al lui Liviu Dragnea în regiune. În Gorj, Liviu Dragnea nu a mai ajuns de pe vremea lui Ion Călinoiu, fostul preşedinte executiv al PSD Gorj.

Reprezentantul PSD Gorj crede că numirea este încă posibilă, însă nu ştie exact ce s-a întâmplat. Toader Pasti susţine că au apărut o serie de evenimente care au dat peste cap planurile iniţiale. Este vorba de Congresul PSD, dar şi faptul că evaluarea secretarilor de stat nu este încheiată.

Cristian Toader Pasti ocupă un post de consilier municipal, dar este și consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.