Consilierii PSD și viceprimarii, mustrați de Florin Cârciumaru pentru circul din Consiliul Local Târgu-Jiu

0
350

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj a criticat astăzi modul în care aleșii locali desfășoară în prezent ședințele de consiliul local.Acestea s-au tranformat într-un adevărat circ și mai nou, sunt transmise și live pe internet. De vină sunt toți consilierii, dar și conducerea Primăriei, susține Cârciumaru, care a afirmat că își impune să poate o discuție cu toți conslierii social-democrați pentru a vedea cine este de vină pentru situația creată.

Liderul PSD Gorj a avut deja o primă discuție cu viceprimarul Aurel Popescu și chiar l-a mustrat pe acesta pentru modul în care sunt organizate ședințele. Acest lucru a fost recunoscut și de către Aurel Popescu, acesta afirmând că de acum înainte se vor lua măsuri pentru evitarea unor noi conflicte.

La ultima ședință de Consiliul Local a fost din nou scandal în toată regula.

Președintele de ședință, Mihai Gherghe care este și consilier local PSD a scos o familie de târgujieni și pe avocatul acestora din sală, după ce aceștia au făcut acuzații la adresa partidului din care face parte. Senatorul Florin Cârciumaru s-a declarat uimit de atitudinea acestuia, însă nu a precizat dacă se va lua vreo măsură pe linie politică în ceea ce îl privește pe Gherghe. Și Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu condamnă gestul incalificabil al consilierului social-democrat, Mihai Gherghe.