Concursuri reluate la DGASPC și SJU Târgu-Jiu

0
541

Se reiau concursurile pentru posturile de manageri la DGASPC Gorj şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut astăzi de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj care a precizat că pe 3 iulie va avea loc concursul pentru șefia DGASPC Gorj, în același timp fiind finalizată și documentația pentru organizarea selecției viitorului manager de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Consiliul Judeţean Gorj va relua concursurile pentru posturile de manageri la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, respectiv la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Potrivit lui Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, concursul pentru şefia DGASPC va avea loc pe 3 iulie. Şeful CJ Gorj speră astfel să fie selectat un director şi să nu mai continue interimatul.

Cosmin Popescu a mai declarat că pentru concursul de la Spitalul Judeţean a fost finalizată documentaţia în vederea organizării selecţiei viitorului manager. Urmează să fie notificat Consiliul de Administraţie al unității medicale, iar membrii acestuia vor stabili zilele de desfăşurare a concursului, pentru ca postul de manager al instituţiei medicale din subordinea Consiliului Judeţean Gorj să poată fi ocupat.