Coadă pentru biletele de tratament

Share dacă ți-a plăcut!

Aglomeratie la Casa Județeană de Pensii Gorj unde astăzi s-au distribuit biletele de tratament subventionate de stat. 180 de locuri sunt disponibile în stațiuni precum Sinaia, Sovata, Herculane, Călimăneşti, Căciulata, Slănic Moldova, Buziaş, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olăneşti, Saturn, Techirghiol, Tuşnad şi Vatra Dornei. Plecările vor fi la sfârşitul săptămânii, așa că din cauza timpului scurt între data primirii biletelor de tratament şi data plecării în staţiune, respectiv 8-10 iunie, eliberarea biletelor se va face pe principiul «primul venit, primul servit.

Peste 50 de pensionari din Gorj s-au adunat la Casa de Pensii inca de la primele ore ale dimineții în speranța că vor prinde un bilet la tratament. Caldura le-a dat mari batai de cap, așa că fiecare s-a apărat de soare cum a putut.

Pentru a veni în sprijinul vârstnicilor, Casa de Pensii Gorj a prelungit programul de lucru cu publicul. De miercuri până vineri, biletele vor fi eliberate în intervalul orar 8.00 – 16.00, iar sâmbătă între orele 8.00 şi 14.00. Cei interesaţi trebuie să prezinte cuponul de pensie aferent lunii aprilie, buletinul şi biletul de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea solicitată.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)