Ciprian Florescu şi-a analizat activitatea de când ocupă postul de prefect de Gorj

0
446

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a făcut o analiză a propriei activităţi de când şi-a început mandatul. Florescu a spus că nu este mulţumit de tot ce a realizat până acum, întrucât automulţumirea duce la plafonare.  În schimb, prefectul este convins că rolul pe care îl are la Prefectură şi performanţele, se transpun în viaţa judeţului.

Ciprian Florescu nu este însă un funcţionar public de meserie şi a venit la Prefectură din postura de politician ales în Consiliul Judeţean Gorj. Acesta ocupa anterior un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, după care a optat pentru postul de prefect al judeţului.

Pe final de an, Florescu se declară mulţumit de relaţia pe care o are în prezent cu şefii de servicii publice deconcentrate, chiar dacă, cel puțin în ultimele luni, acesta i-a criticat de mai multe ori pentru modul în care și-au desfășurat activitatea. Ciprian Florescu afirmă, însă că s-au făcut multe schimbări care vizează modul de lucru dintre prefect şi aparatul propriu şi serviciile publice deconcentrate, iar modul de lucru pe care l-a impus la Instituţia Prefectului nu ar fi unul care să aducă deservicii prefecturii sau relaţiei cu cetăţenii.