Ciocea, coleg de partid cu Marcel Romanescu?

0
399

Primarul comunei Bustuchin Ion Ciocea îl susține pe edilul  din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Prietenia dintre cei doi, datează de ani de zile, iar Ciocea a demonstrat acest lucru într-o postare pe pagina sa de socializare, de la Zilele comunei Bustuchin, acolo unde Romanescu i-a fost alături. Mai mult, cei doi nu exclud posibilitatea de a fi colegi într-o nouă formațiune politică pe care edilul de la Bustuchin și-ar dori să o înființeze.

Carton : “Așa trebuie sa fiți, uniți, să vă contraziceți pe idei constructive și benefice oamenilor. Oamenii asta așteaptă de la voi. Așteaptă viața mai bună și bunăstare. Eu personal susțin oricând astfel de tineri, îi sprijin și au tot respectul meu. 
Lăsați ura și răutatea că se revarsă în modul de viață al oamenilor, oameni care nu mai au încredere și nu mai pot sa vă delimiteze de acea neghină care a pus monopol pe clasa politică.
Mult noroc și tot binele din lume, cât încă se mai poate!”
Așa mi-am încheiat mesajul anul trecut când am făcut abstracție de culoarea politică și am susținut doi tineri candidați Marcel Romanescu și Dumitru Ion Popescu. Am girat doi oameni…dintre oameni!
Așa cum spuneam și o repet la nesfârșit, oameni de bine sunt în toate partidele politice. Doar trebuie identificați și susținuți în a stârpi politica grupurilor de interese! Nu este deloc ușor, însă totul este posibil atunci când ai un crez.
Le urez succes tuturor celor ce își doresc acest lucru și îmi ofer toată susținerea mea!
Măcar acum într-al nouălea ceas, de dragul copiilor și al nepoților noștri, suntem obligați să reușim!
La mulți ani Bustuchin, la multi ani gorjeni, la multi ani tuturor oamenilor de bine!!! Doamne ajută!!”,
a postat edilul de la Bustuchin pe pagina sa de socializare.

”Pentru mine, Ion Ciocea este un exemplu de bună practică, ca și primar, iar prietenia noastră datează de ani buni”, a precizat edilul Marcel Romanescu. Acesta nu a exclus posibilitatea ca pe viitor să facă parte alături de primarul de la Bustuchin, dintr-o nouă formațiune politică.