Chemați la instruire pentru alegerile europarlamentare

Share dacă ți-a plăcut!

Primarii şi secretarii de primării din Gorj vor participa pe 14 martie la o primă sesiune de instruire în vederea bunei organizări a alegerilor europarlamentare. Acestea sunt programate în data de 26 mai. La instruire vor fi prezenți și şefi din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi serviciile pentru telecomunicaţii speciale.

Potrivit lui Sorin Arjoca, subprefectul de Gorj, întâlnirea cu autorităţile locale este programată la sediul Instituţiei Prefectului Gorj. La discuţiile cu primarii vor participa şi reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente şi ai altor structuri implicate în organizarea şi desfăşurarea scrutinului din data de 26 mai.

Aşadar, vor fi prezenţi la instruire şefi din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi serviciile pentru telecomunicaţii speciale. Acestea vor oferi suportul logistic necesar pentru organizarea alegerilor în bune condiții.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe data de 26 mai.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)