Cercetat de polițiști după ce a aruncat o pisică de la etajul 4

0
239

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu este cercetat de polițiști fiind acuzat de cruzime împotriva animalelor. Asta după ce ar fi aruncat o pisică de la etajul patru al unui bloc din zona Lido, fiind deranjat de zgomotul produs de aceasta. Pentru fapta sa, riscă să stea 12 luni în spatele gratiilor. Nu este prima dată când un târgujian este în vizorul oamenilor legii pentru cruzime față de animale. În urmă cu două săptămâni, un alt bărbat din Târgu Jiu, stabilit în Timișoara a fost chemat la audieri după ce a ucis în bătaie doi pui de pisică pe care îi adoptase.

O vecină a acestuia a fost cea care a anunțat incidentul pe rețelele de socializare după ce a văzut întreaga scenă. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia l-au condamnat pentru gestul de cruzime pe tânărul din oraș care se afla în vizită la un prieten și, fiind deranjat de zgomotul pe care îl făcea pisica, a decis să o arunce pe geamul apartamentului situat la etajul patru.

Alina Cândea, tânăra care a văzut cum s-a întâmplat totul a dus puiul de pisică la o clinică veterinară pentru a primi îngrijiri medicale, însă, medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. Alina a făcut plângere la Poliție, iar oamenii legii fac acum verificări în acest caz. Pentru fapta sa, tânărul riscă să stea un an în spatele gratiilor.

În urmă cu două săptămâni o altă poveste de acest gen a șocat o țară întreagă. Un bărbat de 22 de ani, originar din Târgu Jiu și stabilit în Timișoara a recunoscut în fața anchetatorilor că împreună cu prietena lui a ucis în bătaie doi pui de pisică pe care tocmai îi adoptase.