Cârciumaru:”Nu voi mai candida la Primăria Târgu-Jiu”

Share dacă ți-a plăcut!

Florin Cârciumaru a anunţat astăzi că nu va candida în 2020 pentru postul de primar la Târgu Jiu. Senatorul PSD a făcut aceste declarații, pentru a pune capăt speculațiilor lansate în ultima perioadă chiar de către colegii săi de partid. Săptămâna trecută, Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj anunța că inclusiv Florin Cârciumaru ar fi o variantă de candidat pentru postul de primar de la Târgu-Jiu la alegerile locale din 2020.

 

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a anunţat că nu va fi candidatul partidului pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu. S-a vehiculat faptul că inclusiv fostul primar Florin Cârciumaru ar fi o variantă de candidat. Parlamentarul exclude însă o astfel de ipoteză şi spune că viitorul candidat va fi selectat din interiorul PSD sau va fi o persoană din afara partidului, chiar neangrenată politic.

Senatorul Florin Cârciumaru a anunțat că spre finalul lunii august va avea loc o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PSD Gorj. Va fi stabilită data limită pentru înscrierea în competiţia pentru desemnarea candidatului. Potrivit liderului PSD Gorj, dosarele se vor depune până la finalul lunii septembrie, după care în luna octombrie va fi stabilit candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu. Acesta va fi inclus în sondaje inclusiv alături de primarul în funcţie Marcel Romanescu, dar şi cu alţi posibili candidaţi.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)