Cârciumaru, sfat pentru Romanescu: “Să nu lase oraşul neîmpodobit de sărbători”

0
379

Fostul edil din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, îi cere primarului actual al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, să nu lase oraşul neîmpodobit de sărbători. Dupp cum se ştie, în momentul de faţă împodobirea oraşului se află abia în stadiul de desemnare prin licitaţie a firmei care va monta ghirlandele pe stâlpi şi bradul din centrul oraşului. O parte a lucrărilor de împodobire sunt executate de primărie prin Edilitara Public şi Serviciul de Gospodărire Comunală. Pentru anumite tipuri de activităţi este însă nevoie de personal specializat.

Parlamentarul de Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că sunt soluţii pentru ca oraşul să fie pus la punct de sărbători, iar Marcel Romanescu poate să le identifice. Cârciumaru a mai spus că edilul actual nu este obligat să procedeze precum fostul primar, dar nu trebuie să lase oraşul fără ornamente luminoase de Crăciun şi Anul Nou.

Este de amintit că împodobirea oraşului Târgu Jiu din iarna anului 2011 s-a lăsat cu prejudicii, cel puţin din punctul de vedere al ANAF. Primăria Târgu Jiu are de recuperat peste 3 milioane de lei.