Camere video pe drumurile naționale

Share dacă ți-a plăcut!

Drumarii intenţionează să monteze sisteme de supraveghere video pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoiul pe marginea drumului. În fiecare săptămână angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu strâng o maşină de gunoi de pe marginea principalelor artere rutiere pe care le au în administrare. Tocmai pentru că cei care se ocupă cu astfel de practici sunt greu de depistat, în mai multe puncte din vecinătatea drumurilor naţionale vor fi instalate camere video.

Şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale, Ion Tudor se arată  dezamăgit de atitudinea unora dintre participanţii la traficul rutier de a arunca deşeurile pe marginea şoselelor. În această perioadă drumarii execută marcaje şi reparaţii la indicatoarele rutiere, precum şi igienizează anumite zone, unde sunt deşeuri abandonate. Ion Tudor a precizat că ar fi util un protest împotriva celor care sunt certaţi cu legea şi aruncă gunoi pe oriunde şi în special în vecinătatea şoselelor naţionale.

Tocmai din acest motiv, în mai multe puncte din vecinătatea drumurilor naţionale vor fi instalate sisteme de supraveghere video. Vor mai fi stabilite şi alte posibilităţi pentru a-i identifica pe cetăţenii care aruncă deşeurile menajere pe marginea şoselelor naţionale, în parcări şi în alte spaţii publice.

În fiecare săptămână angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu strâng o maşină de gunoi de pe marginea principalelor artere rutiere pe care le au în administrare.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)