Cabaline la galop prin oraș

Share dacă ți-a plăcut!

Problema cabalinelor care umblă libere prin oraș și pe centură, rămâne nerezolvată. Stăpânii nu ia măsuri, deși au fost sancționați în nenumărate rânduri. Situația animalelor ce se plimbă pe partea carosabilă este destul de gravă, deoarece traficul este perturbat, iar șoferii sunt expuși la pericole majore.

O femeie, în vârstă de 43 de ani, și-a revendicat cabalina de la serviciul specializat al primăriei, după ce animalul a fost ridicat din stradă de către polițiștii locali, în urmă cu mai mult de o săptămână. Stăpâna a fost sancționată contravențional de către autorități, cu suma de 100 de lei, însă aceasta nu s-a învățat minte. Amenda prea mică a determinat-o pe femeie, să elibereze din nou animalul câteva ore mai târziu, chiar pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Polițiștii locali care patrulau pe străzile orașului, au avut surpriza să se reîntâlnească cu cabalina, care  a ajuns din nou la serviciul specializat pentru ridicarea animalelor nesupravegheate.

“Agenții constatatori au sesizat serviciul specializat pentru ridicarea animalului nesupravegheat, au constatat contravenţia şi au aplicat o altă sancţiune contravențională”, a comunicat conducerea Poliției Locale.

A doua sancțiune contravențională a fost tot în valoare de 100 de lei. Cabalinele lăsate libere sunt un real pericol pentru participanții la trafic, însă stăpânii nu constientizează și continuă să lase animalele la galop pe străzi.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)