Brad nou la Târgu Jiu, de Crăciun

Share dacă ți-a plăcut!

Bradul scump, cumpărat în anul 2016 de Primăria Târgu Jiu va fi înlocuit cu unul natural. Pomul de Crăciun de 100 de mii de euro care a iscat un adevărat scandal va fi mutat într-o altă locație a orașului. Autoritățile locale nu au stabilit încă în ce zonă va fi amplasat acesta. Cert este că pentru Piața Prefecturii, Primăria va avea un brad natural, așa cum folosesc marile orașe din țară. Anunțul a fost făcut de primarul Marcel Romanescu în cadrul emisiunii ”Invitatul Zilei” de  la Radio Omega.

Potrivit primarului Marcel Romanescu, pentru achiziționarea bradului  natural care va fi amplasat de Crăciun în Piața Prefecturii din Târgu Jiu nu va fi necesar un efort financiar prea mare.

În urmă cu trei ani s-a creat un adevărat scandal  după ce fostul primar Florin Cârciumaru a aprobat achiziționarea bradului de 100 de mii de euro. Curtea de  Conturi și ANAF-ul s-au autosesizat atunci și au verificat modul în care a fost efectuată achiziția, însă actualul senator de Gorj a scăpat basma curată după ce procurorii au clasat dosarul.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)