Boza: Îmi voi duce la final mandatul de manager al CEO

0
498

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a declarat că nu este interesat de presiunile politice care se fac pe diverse căi și a precizat că are un mandat de 4 ani în funcția pe care o ocupă și își va duce la bun sfârșit toate îndatoririle de serviciu pe care le are în această perioadă.

Astfel, managerul general a ținut să dezmintă toate informațiile vehiculate în spațiul public de unii lideri politici care au diverse interese ascunse în ceea ce privește activitatea CEO. Gigantul din minerit și energie condus de Boza este în primul an când obține profit după ce în decursul anilor anteriori a înregistrat doar pierderi financiare. Având în vedere acești indicatori pozitivi economico-financiari, compania a intrat și în topul celor mai profitabile 100 de mari firme din România. Profitul realizat a dovedit că este o companie stabilă și predictibilă.Totodată, managerul a declarat că a colaborat foarte bine cu aproape toți parlamentarii de Gorj, dar mai sunt și unele excepții.

O sursă de îngrijorare în ceea ce privește CEO o constituie declarațiile președintelui Consiliului Județean Gorj, pesedistul Cosmin Popescu, și a senatorului PSD Florin Cârciumaru conform cărora se încearcă să se ”rezolve problema” domnului Laurențiu Ciurel prin diverse metode, făcându-se astfel referire la o posibilă revenire a acestuia în cadrul CEO.

În perioada mandatului exercitat de Laurențiu Ciurel, compania a înregistrat cele mai mari pierderi, s-au făcut cele mai numeroase disponibilizări și s-au înregistrat cele mai mari proteste de stradă, angajații apelând la măsura de protest extrem ”Marșul Disperării” prin care au decis să meargă pe jos din Gorj până la București pentru a a trage atenția asupra gravelor probleme din minerit și energie.