Bătut măr de cei pe care voia să-i agreseze

0
350

Un tânăr de 29 de ani a ajuns la spitalul din Târgu Jiu cu multiple leziuni. Acesta a intrat în curtea unui amic de 20 de ani din municipiu pe care a vrut să îl bată, agresând și alte persoane din gospodărie. În cele din urmă el a fost bătut cel mai rău și a ajuns la spital. Mai mult, s-a ales și cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Poliția a constatat că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a pătruns fără drept în curtea locuinței unui tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, unde a început să agreseze fizic atât tânărul cât și alte 2 persoane care se aflau în curte. Ulterior conflictul a degenerat și au început să se agreseze reciproc. În urma conflictului, tânărul de 29 de ani, a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi tineri de 20 și 21 de ani, din municipiul Târgu-Jiu și o tânără de 26 de ani, din comuna Bălești, au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.