Bătaie ca în filme pe o stradă din Bumbești Jiu

Share dacă ți-a plăcut!

Bataie ca-n filme  pe o stradă din Bumbești Jiu, județul Gorj. Un tânăr de 19 ani din localitate se afla în mașină cu niște prieteni, moment în care alți trei tineri s-au năpustit cu parii pe autoturismul acestuia. Speriat, tânărul a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul oamenilor legii. După ce au efectuat mai multe verificări, polițiștii au constatat  faptul că în noaptea respectivă un tânăr, de 26 ani, din orașul Bumbești Jiu, a fost sunat de o persoană, cu scopul de a se întâlni, pe raza localității.

Ajunși la locul indicat, mai multe persoane necunoscute ar fi distrus cu obiecte contondente luneta, geamurile laterale stânga, geamul dreapta față, parbrizul, oglinzile laterale și cauciucurile de pe partea stângă a autoturismului, în care se afla apelantul, tânărul de 26 de ani și alți doi prieteni, toți din orașul Bumbești Jiu.

În urma conflictului, scandalagii au furatcheile din contactul autoturismului, o geacă de pe bancheta din spate și un telefon mobil, bunuri aparținând pasagerilor din mașină.

trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Bălești, au fosr reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere. Cei în cauză urmează să fie prezentați, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunerile legale.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)