Autorul mai multor furturi, prins de polițiști

Share dacă ți-a plăcut!

Un hunedorean este autorul mai multor furturi din municipiul Târgu-Jiu.  Tânărul, în vârstă de doar 21 de ani, a sustras atât produse cosmetice dintr-o societate comericală, cât și mai bunuri din autoturismul unui târgujian.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reușit să identifice autorul unui furt comis  la o societate comercială,  de pe raza municipiului Târgu Jiu, de unde suspectul ar fi sustras mai multe produse cosmetice. Tânărul are domiciliul în municipiul Petroșani, județul Petroșani și are doar 21 de ani. După mai multe cercetări, polițiștii au stabilit că acesta ar mai fi jefuit și un cetățean din autoturismul căruia a furat un cric auto, un reflector cu acumulator, o chingă auto și o pereche de cabluri de pornire.  Mașina aparține unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, domiciliat tot în municipiul Târgu-Jiu și era parcată pe raza orașului.

Tânărul a fost arestat preventiv , fiind reținut în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)