Autorităţile locale şi judeţene îşi vor petrece Crăciunul în familie

0
388

Autorităţile locale şi judeţene vor petrece în familie sărbătoarea Crăciunului. Ca în fiecare an, şefii judeţului vor rămâne acasă, pentru a sărbători unul din cele mai importante evenimente ale creştinătăţii: Naşterea Domnului.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că în prima zi va fi alături de familie, iar a doua zi de Crăciun va petrece alături de prieteni. De Anul Nou, prefectul a declarat că va sărbători împreună cu un grup mai vechi de prieteni şi cunoscuţi.

La rândul său, primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că va merge la Rugi pentru a sărbători Crăciunul, alături de soţie, mamă şi cele două fetiţe. De Anul Nou, edilul se va afla la Târgu Jiu, unde va avea treabă, la cumpăna dintre ani, respectiv va oficia 15 cununii civile la Poarta Sărutului.

De asemenea, viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, va fi la Târgu Jiu, de Crăciun, unde va primi vizita fiicei sale şi a ginerelui. Vor petrece alături şi Crăciunul şi Anul Nou. Aurel Popescu a spus că nu se aştepta la o asemenea supriză şi astfel bucuria sărbătorilor va fi una dublă.

Nu în ultimul rând, vicele Adrian Tudor, a declarat că de Crăciun va fi acasă, alături de familie, iar de Anul Nou va fi în centrul oraşului, unde va fi organizat focul de artificii. Adrian Tudor vorbeşte despre nevoia de unitate în 2018, Anul Marii Unirii.