Aurel Popescu îl apără pe Marian Rotaru, șeful de la Patrimoniu

Share dacă ți-a plăcut!

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, susţine că directorul Direcţiei de Patrimoniu, din cadrul Primăriei, Marian Rotaru, se află în continuare în atenţia unei Comisii de disciplină pentru modul în care a beneficiat de anumite avantaje în timpul unei deplasări.

Marian Rotaru a fost sancţionat o dată cu avertisment pentru că şi-a pus salariaţii să îi cosească grădina casei din Leleşti. Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, este de părere acum că nu este nimic rău dacă un subaltern sau un prieten îţi dă o mână de ajutor, atâta timp cât se află în timpul liber.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat la rândul său că sunt audiate toate persoanele care au avut legătură cu incidentul în care a fost implicat în al doilea caz Marian Rotaru. Este vorba de modul în care a beneficiat de o sumă de bani într-o deplasare la Petroşani.

Primarul Romanescu a precizat că membrii Comisiei încă lucrează la soluţionarea sesizării respective şi vor propune o sancţiune, dacă va fi cazul.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)