Au torturat și jefuit o familie de italieni. Mașina infractorilor, înmatriculată în Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Cei trei tineri români, care în urmă cu câteva zile au torturat și jefuit o familie din Lanciano, Italia, au fost prinși. Aceștia au intrat prin efracție în vila medicului Carlo Martelli, de 69 de ani și l-au bătut crunt pentru a-l convinge să spună unde are seiful. După ce l-au lăsat inconștient pe acesta, i-au tăiat urechea soției sale, Niva Bazzan.

După două ore de tortură și teroare, bandiții au luat banii pe care i-au găsit și trei carduri de la bărbat, care le-a dat parola. Autorii jafului au folosit mașina femeii și au retras 3.400 de euro, unul dintre membri grupului fiind în permanență în casă, pentru a-i păzi pe cei doi soți.

În tot acest timp în casă se afla și fiul celor doi, un bărbat de 30 de ani, invalid, pe care hoții l-au lăsat în pace. Imediat ce s-a reclamat atacul a fost declanșată alerta națională, poliția reușind să-i prindă doar pe români. Aceștia încercau să fugă din țară cu un autoturism pe care l-au folosit  și în jaful de la vila medicului Martelli. Autoturismul este înmatriculat în Gorj, iar cei trei arestați sunt doi frați și un văr. Este vorba despre Constantin Turlică, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlică, de 20 de ani, și Aurel Rușeț, de 25 de ani.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)