Au plătit două milioane de lei pentru ajuoarele de deces

Share dacă ți-a plăcut!

Casa Judeteană de Pensii Gorj a plătit zeci de ajutoare de deces incă de la inceputul acestui an. Numai in această perioadă , valoarea totală a ajutoarelor de inmormantare se ridică la peste 2 milioane de lei vechi. Solicitanții pot ridica banii în aceeași zi în care depun actele care dovedesc faptul că acesta a acoperit în totalitate cheltuielile pentru înmormântarea persoanei decedate.

Peste două milioane de lei au fost acordate in ultimele 2 luni pentru ajutoarele de inmormantare de către Casa Judeteană de Pensii Gorj. In cazul unui deces, solicitantii trebuie să depună actele la sediul CJP Gorj pentru a beneficia de suma de 4.162 de lei.

Dacă pană in acest an ajutorul de deces se plătea de Casa Judeteană de Pensii in cazul decesului unui pensionar, din acest an familia il va incasa de la Casa de Pensii si in cazul in  care decedatul este asigurat, adică salariat.

Ajutorul de deces se acordă in aceeasi zi in care solicitantul depune actele pentru a primi sprijinul. Banii se ridică de la casieria unitătii.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)