Au donat pentru victimele accidentului de la Drăgutesti

0
338

Zeci de angajați ai Complexului Energetic Oltenia s-au mobilizat astăzi, pentru a ajuta victimele accidentului rutier de la Drăguțești, în care un tânăr și-a pierdut viața. Reprezentanți ai CEO au venit în această dimineață la sediul centrului de transfuzii, pentru a face o faptă bună.

Bărbatul implicat în accidentul mortal de luni avea 23 de ani şi a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod. Alături de acesta, în autoturism se mai aflau  soţia, mama, fratele şi socrul acestuia. Mama șoferului  are fracturi la ambele picioare, dar şi traumatisme în zona pectorală, fiind internată la spitalul din Craiova. Soția șoferului decedat a fost transporată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, cu fractură de picior şi probleme la nivelul bazinului. Ambele femei au nevoie de sânge. Zeci de angajați din Complexul Energetic au venit astăzi în sprijinul lor. .

Angajații CEO sunt alături de familia decedatului şi au făcut şi un apel către cei care pot veni să doneze.

Potrivit reprezentanților Centrului de Transfuzii,  atât mama, cât şi soţia decedatului au grupa de sânge A2 pozitiv şi ambele au nevoie de o cantitate foarte mare de sânge.