Anchetă la SJU Târgu-Jiu, în scandalul în care a fost implicată fiica primarului din Slivilești

0
305

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă  Târgu Jiu a declanşat o anchetă internă, în urma unui scandal care a avut loc sâmbătă la Unitatea de Primiri Urgenţe. În centrul atenţiei au fost primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, şi fiica acestuia. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, s-a simţit rău şi a fost adusă la SJU Târgu Jiu, pentru investigaţii medicale de specialitate. Fata a trecut recent şi pe la o clinică medicală din Timişoara, unde a fost consultată de medici. La SJU Târgu Jiu, primarul din Slivileşti a făcut scandal, nefiind mulţumit de modul în care fiica sa a fost tratată de cadrele medicale. Primarul le-a reproşat medicilor de la UPU faptul că i-au ţinut fiica pe hol peste trei ore şi nu au băgat-o în seamă.

În paralel și Consiliul Județean Gorj va demara propria anchetă la SJU Târgu-Jiu, cazul urmând să fie analizat de o comisie, după cum a precizat Cosmin Popescu, șeful județului.

Sâmbătă seară, la unitatea medicală a fost nevoie și de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele. Fiica edilului din Slivilești acuza dureri de cap şi, potrivit tatălui acesteia, timp de trei ore niciun doctor nu i-a acordat îngrijiri medicale.

Tânăra a plecat ulterior acasă, după ce a primit documente medicale din partea Spitalului Judeţean. Acum, o comisie de anchetă va verifica ce s-a întâmplat sâmbătă seară la Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Târgu Jiu.