Amendați pentru vânzarea de icoane

Share dacă ți-a plăcut!

Polițiștii locali au identificat, ieri, niște persoane  în timp ce încercau să comercializeze iconițe de mici dimensiuni, chiar în zona pietonală a străzii Victoria. Cei doi bărbați, din județul Hunedoara, au fost sancționați contravențional de către autorități, iar icoanele le-au fost confiscate.

În timp ce patrulau pe zona pietonală a străzii Victoria, polițiștii locali au depistat doi indivizi din județul Hunedoara, care încercau să vândă icoane trecătorilor. Tinerii au fost conduși de către oamenii legii la sediul Poliției Locale, în vederea identificarii. În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali, cei doi comercianți, au fost sancționați contravențional, cu amenzi a căror valoare însumată, ajunge  la 1000 de lei, iar cele 67 de obiecte de cult, găsite asupra lor, au fost confiscate de către autorități.

”Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu pentru a fi identificați.   În   urma   verificărilor   efectuate,   polițiștii   locali   au   aplicat   două   sancțiuni contravenționale [..] conform Legii nr. 103/1992 ”, a transmis Alexandra Petrița, purtător de cuvânt Poliția Locală Târgu-Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)